19 Aralık 2007 Çarşamba


Kdz. Ereğli



Kdz. Ereğli Bir Başkadır

Kdz. Ereğlide Sahil Bandı


Zonguldak Kordonboyu



Zonguldak Kent Merkezine Bakış



Zonguldak Vilayet Binası


Kozlu Sahilinden Zonguldak-Kdz. Ereğli Karayolu



Kozlu Değirmenağzı Halk Plajı



























12 Aralık 2007 Çarşamba

ERDEMİRLİLER Sitesi


ERDEMİR 42 YAŞINDA
ERDEMİR 42.İŞLETME YILDÖNÜMÜ’NÜ BİR DİZİ ETKİNLİKLE KUTLADITürkiye’nin demir-çelik devi Erdemir 42. İşletme Yıldönümü’nü 8-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutladı. Şirkette 20 hizmet yılını dolduranlar dün düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Erdemir Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özgen Erdemir’in bir dünya olduğunu ifade ederek, “ERDEMİR geleceğini, kendi ürettiği bilgi ve teknolojilerle inşa ediyor” şeklinde konuştu
15 Mayıs 1965’te üretime başlayan ERDEMİR kuruluşundan bu yana
“ERDEMİR geleceğini, kendi ürettiği bilgi ve teknolojilerle inşa ediyor”
ERDEMİR bugün kendi sektörümüz içinde bilginin ve teknolojinin üretildiği ve üretileceği noktalara gelmiştir.


“ERDEMİR bir dünyadır”
“ERDEMİR sadece bir şirket ya da şirketler topluluğu değildir. Bir ya da birkaç kent de değildir. ERDEMİR bir dünyadır.
İşte Onun İçindir Ki, ERDEMİR Mensuplarının bir araya gelerek oluşturdukları, ERDEMİRLİLER Sitesini hayata geçirerek, AKÇAKOCA TATİL BELDESİNDE Erdemirliler Sitesi Mensupları Yazlık ve Kışlık Villa sahibi olmuşlardır.

ERDEMİRLİLER Sitesini hayata geçiren müteşebbis Erdemirliler mensuplarımıza ve aile bireylerine Rahat ve huzurlu bir ortamda Ömür boyu mutluluklar dileriz.
ERDEMİRLİLER SİTESİ
YÖNETİMİ

















AKÇAKOCA Tatil Beldesinden Ensatneteneler.



ERDEMİRLİLER SİTESİ MENSUPLARIMIZ İÇİN,
GEZİLECEK YERLER
CENEVİZ KALESİ MESİRE YERİ ve PLAJI
:

Şehir merkezinin 2.5 km. batısında, yeşillikler arasında yükselen, tarihi kalenin doğu ve batısında eşsiz kumsalı ve berrak suları ile sizi bekleyen iki koy ve kale içinde çok rağbet gören bir piknik alanı mevcuttur. Zirvesinde bir Türk Bayrağı ve bir de Mavi Bayrak dalgalanıyor. Avrupa Çevre Eğitim Vakfı FEEE 'nin 1997 yılında diktiği Mavi Bayrak, Ceneviz Kalesi plajı denizinin temizliğini ve kirlenmemiş doğasını bir kez daha ispatlamıştır. Burası Karadeniz Bölgesindeki tek Mavi Bayrağa sahip denizdir
FAKILLI MAĞARASI :İlçe merkezinin 8 km. güneydoğusundaki Fakıllı Köyünde bulunan bu mağaraya 1 metre yüksekliğindeki 15 metrelik bir galeriden girilerek ulaşılır. Halen doğanın bıraktığı şekilde bulunan mağaranın içinde çeşitli yönlere giden galeriler ve yoğun ilgi çeken sarkıt ve dikitler mevcuttur.
MELENAĞZI KÖYÜ VE PLAJI :Akçakoca'nın 13 km. batısında bulunan bu köyümüzde balıkçılık hayli önemlidir.Köy içindeki Melen çayı balıkçı teknelerinin barındığı doğal bir liman olup ; ırmak boyunca balıkçı tekneleriyle yapacağınız gezinti ,sizi doğayla başbaşa bırakacaktır. Sahil boyunca geniş,doğal plajlar ve kır kahveleri,gazinolar,kamping alanları vardır.
KARABURUN KÖYÜ VE PLAJI : Geniş doğal plajları , sığ denizi,şirin ev pansiyonları çok rağbet gören bu yöremizde de kır kahveleri ,lokanta ve gazinolar vardır. Doğayla başbaşa kalıp dinlenmek için idealdir.Şehir merkezine 10 km. uzaklıktadır.
FAKILLI MAĞARASI
ÇAYAĞZI KUMPINAR MEVKİ VE AKKAYA KÖYÜ : Karadeniz Ereğli yolu üzerinde,ilçe merkezinin 7 km. doğusunda başlayan ve sahil boyunca uzanan geniş ,doğal plajlarıyla büyük rağbet gören bu yöremizde ,ormanlar arasında akan derelerde balık avlayıp, patika yollarda doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.Çok güzel piknik alanları mevcut olan bu bölgemiz kış avcılığı için uygundur.
ŞİFALI SU ORMAN İÇİ DİNLENME YERİ : Akçakoca -Düzce karayolu üzerinde bu mesire yerinin içme suyunun bazı hastalıklara iyi geldiğine inanılmakta olup ; buradan orman içlerine giden yollar üzerinde yürüyüş yapmak ,yeşile ve doğaya duyduğunuz özlemi giderecektir.
EDİLLİAĞZI PLAJI : Ormanla denizin adeta kucaklaştığı bu geniş ve doğal plajlar bölgesi, özellikle kalabalıktan kaçanların rağbet ettikleri bir yerdir.
AKÇAKOCA ULUSLARARASI TURİZM KÜLTÜR VE FINDIK FESTİVALİ : Her yıl Temmuz ayının 3. Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerine rastlayan tarihlerde gerçekleştirilmekte olup, bu festivalde, ilçemizin kültürel zenginlikleri ile ilgili çeşitli sergi, panel ve konferanslar ile çeşitli folklor gösterileri ve müzik şölenleri sunulmaktadır. 1999 yılında beşincisi gerçekleştirilmiştir. Uluslararası Turizm, Kültür ve Fındık Festivalinde farklı ve özel bir şeyler yaşamak isteyenleri Akçakoca 'lılar içtenlikle misafir etmeye hazırdır... Her yıl Kurban bayramının son gününde ,balatlı köyünde düzenlenen geleneksel yağlı güreş müsabakalarında ,tipik Akçakoca konukseverliğini en tabii haliyle yaşamanız mümkündür.
Akçakoca'da her beğeniye hizmet edecek bir köşe mutlaka vardır
.



VİDEO İZLEMEK İSTERSENİZ

Alttaki Linkleri Tıklayınız

KARADENIZ EREGLI ZONGULDAK 2007
03:33 From: unimok2000
Views: 7,937


ZONGULDAK DÜGÜNÜ
01:59 From: latino67prince
Views: 9,894

Tarkan Eregli konseri
01:29 From: MYildiz10


sömsöm yavrum eregli
01:19 From: suleymantutar
Views: 1,848


Alaplı / Zonguldak Www.Unutulmadin.Tr.Cx
04:40 From: TCSALIH28
Views: 3,729


devrek yağmur ekibi 6 (bölüm 1)
04:53 From: devrekli81
Views: 325


İsmail YK-Şekerim benim+karate show (zonguldak konseri)Kalit
03:02 From: cankanft
Views: 18,298